Ulrikkes historie - hjertekaterisation

Lige efter at Ulrikke kom op på børneafdelingen, var hun meget groggy. Hun skiftevis sov og vågnede og var sur på far og mor. Hun slog ud efter os og var bare rigtig skidt tilpas. Men det er jo egentlig meget normalt efter at have været i narkose.

 

 

Langsomt blev hun mere og mere frisk og klokken 15 kørte hun rundt på trehjulet cykel på gangen.


Ulrikke er lige kommet tilbage til 4144 efter hjertekath

Pga. ballonudvidelsen, skulle Ulrikke være indlagt på 4144 til dagen efter i overvågning. Alt forløb ellers problemfrit, og vi tog hjem fredag den 8. november ved 11-tiden. Nu kunne vi kun vente på at Tim ville konferere resultatet med Morten.

Vi havde en tid i ambulatoriet den 3. december hos Tim, men inden da ringede han og fortalte, at han og Morten var enige om, at Ulrikke skulle re-opereres igen snart. Hurtigt derefter fik vi en indkaldelse til operation den 11. december. Vi talte med Tim i ambulatoriet den 3. december og aftalte, at operationen kunne udskydes til januar - det mente hverken han eller Morten, der ville ske noget ved. Vi kunne ikke bære at risikere en indlæggelse henover julen - måske mest for Matildes skyld. Derfor fik vi straks en ny tid i operationsprogrammet - 28. januar 2003.

Næste