Familiekursus 2007


I 2007 valgte vi at ansøge Helsingør Kommune om at komme med på familiekursus igen - det var 4. gang vi var afsted.

Siden 2003 har familiekurserne været afholdt på Bygholm Park Hotel i Horsens, hvor der er plads nok til de ca. 120-130 familier + arrangører og børnepassere, der hvert år deltager i denne sjove, lærerige og livsbekræftende begivenhed.

Ulrikke på 6 år skulle i år for første gang i Legoland sammen med "fritidshjemsgruppen". Matilde på 11 år var i Djurs Sommerland med de 10-14 årige. De havde begge en skøn lørdag i dejligt sommervejr med både sol og lidt regn. Far og mor var samtidig til undervisning i modulet: "Hjertebarnet er blevet skolebarn" og igen kunne vi konstatere, at vores hjertebarn heldigvis ikke har nogle af alle de problemer, som desværre ellers er hyppige hos denne type af kronisk syge børn: Motoriske, indlæringsmæssige og psykiske problemer.
 

Ulrikke lige i midten ser på Mek Pek


Lørdag aften var der Åh Abe-koncert i den store festsal for alle hjertebørnene - det var en fantastisk oplevelse for ungerne, fordi de kunne komme så tæt på musikerne. Flere børn kom også op på scenen og sang med i mikrofon.

Søndag formiddag var der danseundervisning for børnene i mindre hold og Ulrikkes aldersgruppe fik besøg af Mickey og Minnie Mouse! Far og mor deltog i modulet "Humor og helbred", hvor en special-uddannet sygeplejerske fra Skejby underviste. Hun havde rejst rundt i verden som klovn ved siden af sit job som børne-hjerte-sygeplejerske.

Læs om familiekurset i 2002